dijous, 28 de novembre del 2013

Torneig Lovecraft: Les filles de Lilith (Equip #33LF)

 Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

Que els sudistes eren coneguts pel seu racisme no era cap tòpic. Els terratinents no consentirien tenir per veïns a una família negra. Una nit es reuniren a casa del reverend Michaels i havien convidat un home del Klan que els explicà un pla per desfer-se'n d'ells. Una veu va saltar entre la gent reunida.
—No han fet res!
Però les mirades que li dedicaren van fer que no tardés en callar. El seu cervell maquinava un pla per poder defensar la igualtat i la tolerància. Sabia que tots farien tot el possible per impedir-li-ho.
L'indret maleït reduïa el bé, el mal, flors negres escardalenques, floria arreu, poderós en essència. Un sol pètal enverinava l'ànima. Aquells rumors se'ls inventaven convençuts que els blancs eren superiors i no s'imaginaven els canvis que vindrien amb la lluna plena.
Les dones abandonaren la lectura fulletonesca i els salons de té, es feren amigues de les dones negres per escriure amb sang el que no sospitava ningú. El reverend Michaels i el Klan eren a l’ull de l’huracà de les forces arcanes que desencadenaven les filles de Lilith. Els homes del Klan pensaven que amb la seva força bruta i la seva fe en Déu, tindrien suficient per enfrontar-se a les dones.
Però, elles tenien una poderosa arma que podia acabar amb qualsevol problema. La germandat de les filles de Lilith s'estenia silent i poderosa. No importava el color de la pell. Derrotarien el Klan des de dins. Seria més poderós l’exercici de l'amor, del seny i la raó que la força de les armes, del dolor de la foguera, del plany de la forca?
Els homes del Klan calaren foc a una enorme creu a la plaça del poble. Les flames prengueren la forma de Lilith, que els parlà.

—Porto el nom d'un dimoni, i puc... bé, podem ser com ells, però volem igualtat i tolerància. Decidiu quin món voleu o ens vessarem en flames.

22, 23 i 24 de novembre, 2013


Autors:
Sergi G. Oset
Hugo Camacho
Glòria Tudela Galbis
Miri Quatre
Marta Pérez Sierra
(Equip #33LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada