diumenge, 1 de desembre del 2013

Torneig Lovecraft: Els Caçadors Obscurs (Equip #55LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

Els escriptors maleïts, els deien. Entre les muses corria el rumor que les que s'hi deixaven caure mai no en tornaven. Per això, les muses decidiren requerir l'ajuda dels caçadors Obscurs. Però, per on començar? Van parlar amb la vella padrina i les hi va ensenyar a fer el ritual d'invocació dels Caçadors. El problema era l'ingredient principal: alia obtenir sang d'un llop blanc, una criatura admirada i protegida per les muses. Però, si volien obtenir l'ajuda dels Caçadors Obscurs...
Melpòmene, la musa més severa, decidí actuar ella mateixa. A diferència de les seves germanes, ella odiava els finals feliços. Es dirigí al Palau de l'Hivern, el cau dels llops blancs, pensant d'enganyar al Rei i arrabassar-li la sang. Amagada a la roba duia una espina amb punta enverinada,  que només amb una punxada de res et paralitzava les extremitats i restaves indefens.
El consell dels escriptors en sentir que les muses els volien abandonar, es vingué avall. No entenien que no les necessitaven.

Melpòmene arribà amb la sang del llop blanc. Cap de les muses demanà d'on l'havia tret, es miraren entre elles i iniciaren el ritual. Cants malèfics, paraules en un idioma ja oblidat i un pentacle al terra dibuixat amb la sang. Començà la invocació. No va trigar massa a veure's l'efecte del sortilegi. La mansió va ser sacsejada per un terratrèmol. Les muses segrestades sortiren de les masmorres. Des les esquerdes del terra sorgien tenebroses criatures, éssers llefiscosos que acudien a la crida. Eren els Caçadors Obscurs!

22, 23 i 24 de novembre, 2013


Autors:
Francesc Barrio
Josep Manuel Vidal Illanés
Alícia Gili Abad
TereSM
Edgar Cotes Argelich
(Equip #55LF)

2 comentaris:

  1. Felicitats per aquest relat a tot el grup. Melpòmene, les Muses i els Caçadors Obscurs, tenen força per continuar un bon relat. Sembla el preludi d’una gran odissea. ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que sí! Ens ha quedat unabona història que ademés de criatures noves i originals, ens emula la situació actual ^_^

      Elimina