dijous, 5 de desembre del 2013

Torneig Lovecraft: La venjança de Cthulhu (equip #33LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

             William F. havia investigat anys enrere el clan dels McQuincy. Potser descobriria un secret sobre la casa i sobre el bosc negre. Isaïes McQuincy va fer fortuna amb el tràfic d'esclaus a Cuba, i els fills, amb el contraban d'alcohol en temps de la Prohibició. El nét havia volgut innovar i havia provat fortuna amb les piulades, però com fer negoci amb lletres que no existien més enllà de la xarxa?
             Tanmateix, ben aviat descobriria la manera. Un home vell i barbut trucà a casa seva. Li proporcionava l'encanteri adient per la causa. El noi dubtava molt que aquell home del segle passat tingués  idea de què anava, tot allò. Malgrat tot, se l'escoltà. Una combinació precisa de lletres al telèfon causava l'efecte hipnòtic que atreia els escollits fins al bosc que amagava un tèrbol secret.
             —REⱭЯUM, REⱭЯUM –repetien els acòlits, en una lletania que, in crescendo, esdevenia un mantra que s’apoderava de les seves voluntats.
             El nano però no sabia pas que fer amb els acòlits, ell el que volia era buidar les seves comptes corrents. Llavors s'adonà de què no eren acòlits, sinó profunds. I cridaven al seu amo i senyor, Cthulhu. Aquest, però, no es dignava a aparèixer. Cthulhu estava massa ocupat en altres afers, aliens totalment als que sempre havien cregut cegament en ell. Traïció?
             Aleshores una pluja d’ocells morts guarní les branques dels arbres que ploraven saba roja. Presagis de malaurança. El bosc es marcia. Aranyes, mussols, i granotes plovien com  una plaga bíblica. El cel s'obria, i es trencava sobre els seus caps i els acòlits reien.
             El noi es fregà les mans: enmig d'aquell desori, potser podia aprofitar la informació donada per l'home del segle passat. Peter McQuincy anà al bosc negre i amb la informació que havia obtingut de William F., conjurà Cthulhu que li transferí el seu poder. La combinació lletres provocà que tothom es veiés obligat a seguir-lo a ell... I així, s'oferí a alliberar-los, previ pagament en metàl·lic.
             —Unes quantes preferents i sereu lliures de la influencia satànica —digué.
             Però, no els previngué del control bancari.
             Cthulhu no acceptà l'estafa als seus servidors i decidí fer una visita a la Terra. Peter McQuincy no sabia on s'havia ficat...


29 i 30 de novembre i 1 de desembre, 2013

cthulhu wallpaper

Autors:
Sergi G. Oset
Josep Manuel Vidal-Illanés
TereSM
Alícia Gili Abad
M. Montserrat Medalla
Edgar Cotes Argelich
(Equip #33LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada