dijous, 31 d’octubre del 2013

Torneig #DL3F: La paleontòloga

La paleontòloga, Sheila Smith, amagà l’apreciat DeLorean en una cova propera. Encara es podien distingir les seves roderes fumejants. Fitava l'horitzó fent visera, aquell sol estrany enlluernava tot el paisatge. Va inspirar amb força, calia esbrinar l'enigma ràpidament. 
Guaità un pterodàctil a l'horitzó. Realment s'assimilava a un muricec enorme. Somrigué. El DeLorean havia fet realitat el seu somni. Sheila mirà el cotxe amb orgull, quan obrissin les portes del museu ningú sabria que havia fet trampa. El seu esquelet seria el millor! Buscà en el cotxe la seva escopeta. Apuntà i disparà amb precisió al dinosaure. Aquest caigué quasi instantàniament. 
El que no sabia era que els espies iranians s'havien ficat al porta-equipatges. El robatori perfecte semblava que començava a tenir pegues... 
Escorxà l'animal amb un somriure. Amb el DeLorean passaria fins i tot la prova del Carboni-14 dels conservadors. Els espies l'observaven. I quan finalment només restaren els ossos i els guardà minuciosament al vehicle, els iranians entraren en escena. No tenia escapatòria. 
Els velociraptors els agafaren per sorpresa. Sheila ho aprofità per fugir amb el cotxe. Els espies no tindrien gaires possibilitats... Però, la sorpresa arribà quan tornà al futur. Un tiranosaure l'observava de fit a fit, famolenc. Havia canviat el destí?

19 d'agost, 2013

File:Rhamphorhynchus.jpg

Autors:
Ferran d'Armengol
Alícia Gili Abad
Edgar Cotes Argelich
(McFly's)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada