dilluns, 11 de novembre del 2013

Torneig Lovecraft: La profecia (Equip #55LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

A les alqueries dels voltants, els grangers sempre duien un arma a mà i, de nit, tancaven el ramat darrera panys d'argent beneït. Utilitzaven mots eixuts i esquerps amb els desconeguts, quan gosaven demanar-los un indret que s'apropés al punt prohibit de la vall. I malgrat l'aïllament, passats nou mesos i nou dies i nou hores es complí la profecia i nasqué la criatura promesa enmig del noviluni.
Aquell any, les collites es van perdre. Un incendi van arruïnar els bosc de faigs, orgull de la contrada. Els animals naixien morts. Llums estranyes sorgien de la vora del llac, ara més visibles sense el bosc estimat, i de la cova del turó baixaven remors de morts. Feia fred. Sempre. La boira permanent desdibuixava la gran mansió maleïda.
El nadó colrat de fum i gel anava creixent. Era l'escollit.
Els camperols no parlaven de tot això en públic, però tots sabien que un dia o altre apareixeria aquell noi que ho canviaria tot. Un grup de “bons homes” decidiren que ja en tenien prou: obririen les rescloses de la presa. El casalot desapareixeria sota les aigües, tot inundant aquella maleïda vall. No sabien si la bèstia romania en el casalot, però no tenien temps pels detalls, els calia actuar. Desconeixien el poder de l'Escollit. Va tocar una gota i tot es va congelar. Ni collites, ni animals, ni bosc, ni aigua. Era la profecia!


8, 9 i 10 de novembre, 2013



Autors:
Sergi G. Oset
Ferran d'Armengol
Miri Quatre
Cristina Boldú
(Equip #55LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada