dimarts, 26 de novembre del 2013

Torneig Lovecraft: Perfecció (Equip #00LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

             La gent sospitava de la família que hi vivia: un matrimoni que s'estimava i amb la parelleta de fills.
             "Massa perfectes", deien alguns.
             Els pares vivien aliens als comentaris; no els coneixien. Amb els fills era diferent. Alguna cosa havien sentit i no els feia cap gràcia sortir del seu món privat. Els fills ignoraven les xafarderies d'un poble al que no hi tenien tirada, i menys després d'un fet recent que s'escampava per les xafarderes del lloc. Tenia a veure amb l'alcalde i, pel que deien, la família tenia la clau per solucionar-ho.
             Volien venjar-se de tota aquella gent malparlada. La seva paciència tenia un límit. Ho farien. Es venjarien, i sabien ben bé com. El llibre negre de conjurs que havien trobat a les golfes els ho marcà, sembla ser que ja antigament algun familiar l'havia utilitzat. Tot el que necessitaven, ho tenien: un plànol del poble, la guia telefònica, ninots variats i moltes agulles.
             Quan va ser mitjanit i van comprovar que pels carrers no hi havia ningú, van anar al centre del poble i allí va començar tot. Un gran vòrtex sulfurós es va obrir en mig del carrer gran, les cases s'encaminaren a dins del forat mentre ells s'ho miraven admirats. Allò fou un infern. No va caldre un gran esforç per part de la família: semblava que tot estava escrit des de feia temps!

22, 23 i 24 de novembre, 2013


Autors:
Mark Olsson
M. Montserrat Medalla
Cristina Boldú
Ferran d'Armengol
(Equip #00LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada